Boost je vestigingen met
krachtige reviews

In de franchisebranche is onderscheidend vermogen cruciaal, en klantvertrouwen is daarbij de sleutel. Positieve reviews versterken dat vertrouwen effectief.

  1. Home
  2. Voor wie
  3. Franchise
De wereld van reviews

Bouw aan vertrouwen

Vertrouw op je reputatie. Tevreden klanten die lovende woorden achterlaten, zijn van onschatbare waarde. Hun positieve ervaringen getuigen van jouw professionaliteit en klantgerichtheid. Met elke goede review bouw je geloofwaardigheid op en vergroot je de kans dat nieuwe klanten voor jouw vestigingen kiezen.

Meer reviews

Bouw lokaal aan vertrouwen met lovende reviews

Ontdek de kracht van Revuw voor het opbouwen van een sterke online reputatie voor jullie lokale vestigingen. Met ons geavanceerde platform voor reviewbeheer kun je eenvoudig lokaal waardevolle feedback verzamelen, een constante stroom van positieve beoordelingen genereren en al je vestigingen beheren vanuit 1 platform.

Dit verhoogt niet alleen het vertrouwen van potentiële klanten, maar verbetert ook de zichtbaarheid en positie van de lokale vestigingen op toonaangevende beoordelingswebsites zoals Google Reviews, Tripadvisor en Trustpilot. Door te investeren in een positieve online reputatie, vergroot je de kans dat klanten voor jouw lokale vestiging kiezen.

Widgets

Beheer al je vestigingen vanuit 1 platform

Al je vestigingen krijgen reviews van klanten op websites zoals Google, Tripadvisor of Trustpilot en deze staan verspreid over het internet. Hierdoor is vaak niet inzichtelijk of er goed is gereageerd is op negatieve feedback en of het probleem met de klant is opgelost. Dit gaat niet alleen ten koste van de online reputatie van de vestiging maar ook van je gehele franchise formule.

Met Revuw bieden wij hier de oplossing voor. Wij integreren al je vestigingen in 1 portaal waarna alle reviews die ze krijgen per vestiging inzichtelijk zijn. Hierdoor kan er direct worden gereageerd op een slechte beoordeling en zien andere klanten dat je actief bezig bent met het oplossen van problemen.