Een smaakvol vertrouwen: De essentiële rol van reviews in keukenwinkels

Woorden vol smaak en tevredenheid zijn van onschatbare waarde. Ze onthullen het verhaal van vakmanschap en hartelijkheid. Elke positieve beoordeling versterkt jouw reputatie en vergroot de kans dat potentiële klanten voor jouw keukenwinkel kiezen.

Reviews: de sleutel tot klanttevredenheid

Verken de kracht van Revuw om de online reputatie van jouw keukenwinkel te versterken. Met ons uitgebreide platform voor reputatiemanagement kun je op een moeiteloze manier waardevolle feedback verzamelen en een continue stroom van positieve beoordelingen genereren.

 

Hierdoor vergroot je niet alleen de tevredenheid van klanten, maar verbeter je ook de positie van jouw keukenwinkel op toonaangevende beoordelingsplatforms, zoals Google en Trustpilot.

Naadloze integratie

Verbind Revuw moeiteloos met Google en meer dan 20 andere beoordelingssites voor eenvoudig beheer.

Multi-channel aanpak

Verzamel beoordelingen via e-e-mail, sms, whatsapp en drukwerk met je bedrijfslogo en voorzien van je persoonlijke QR-Code

Bescherming tegen
negatieve reviews

Houdt negatieve reviews privé en maak positieve reviews openbaar, zodat je volledige controle hebt over je online reputatie.

Aangepaste review bestemmingspagina

Verwijs klanten gemakkelijk door voor het achterlaten van een beoordeling via een QR-code of link en laat ze zelf hun favoriete platform kiezen.