Bouw aan vertrouwen: de kracht van klantreviews

In het drukbezette landschap van klusbedrijven is het belangrijk om je te onderscheiden. Gelukkig heb jij een troef in handen: vertrouwen. Vertrouwen is de sleutel tot succes in jouw branche. Klanten hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit, en dat is precies wat positieve beoordelingen teweegbrengen.

De kracht van reviews: bouw vertrouwen op

Laat je reputatie voor je spreken. Woorden van tevreden klanten zijn als goud. Ze vertellen het verhaal van vakmanschap en klanttevredenheid. Met elke positieve review versterk je je geloofwaardigheid en vergroot je de kans dat potentiële klanten voor jou kiezen.

 

Reviews zijn de bouwstenen van vertrouwen. Ze fungeren als bewijs dat jouw klusbedrijf betrouwbaar is en hoogwaardige resultaten levert. Met elke tevreden klant creëer je een sterke fundering voor succes.

Naadloze integratie

Verbind Revuw moeiteloos met Google en meer dan 20 andere beoordelingssites voor eenvoudig beheer.

Multi-channel aanpak

Verzamel beoordelingen via e-e-mail, sms, whatsapp en drukwerk met je bedrijfslogo en voorzien van je persoonlijke QR-Code

Bescherming tegen
negatieve reviews

Houdt negatieve reviews privé en maak positieve reviews openbaar, zodat je volledige controle hebt over je online reputatie.

Aangepaste review bestemmingspagina

Verwijs klanten gemakkelijk door voor het achterlaten van een beoordeling via een QR-code of link en laat ze zelf hun favoriete platform kiezen.

Succesvolle klusbedrijven bouwen op goede reviews

Binnen de klusbranche zijn er bepaalde momenten waarop je de grootste kans hebt op positieve reviews. Het eerste moment is uiteraard na de oplevering. Op dat moment is jouw klant enthousiast en tevreden met het resultaat van de klus. Het is het ideale moment om een reviewverzoek te doen.

 

Hetzelfde geldt na een succesvolle onderhoudsbeurt of reparatie. We bieden speciale reviewverzoek-flyers die je op dat moment aan de klant kunt overhandigen.

Imponeer met positieve klantreviews als klusbedrijf

Een tevreden en trots klantverhaal wil je niet alleen laten horen, maar ook laten zien. Daarom hebben we een baanbrekende widgetmodule ontwikkeld binnen ons beoordelingssysteem. Bouw een carrousel of feed van jouw beste reviews en plaats ze moeiteloos op jouw website.

 

Daarnaast kun je de beste beoordelingen delen via Instagram en Facebook met aanpasbare sjablonen. Plan het delen van beoordelingen op sociale media en creëer zo jouw eigen marketingstrategie op basis van reviews.