Reviews zijn de sleutel
tot succes

In de makelaardij is concurrentie onvermijdelijk, maar jouw troef is vertrouwen. Positieve reviews spelen een cruciale rol bij het opbouwen van dat vertrouwen.

  1. Home
  2. Voor wie
  3. Makelaarskantoren
De wereld van reviews

Bouw aan vertrouwen

Vertrouw op je reputatie. Lovende woorden van tevreden klanten zijn van onschatbare waarde. Ze vertellen het verhaal van professionaliteit en klanttevredenheid. Met elke positieve beoordeling versterk je je geloofwaardigheid en vergroot je de kans dat potentiële klanten voor jouw makelaarskantoor kiezen.

Timing

Het perfecte moment om reviews te vragen

Binnen de vastgoedsector zijn er specifieke momenten waarop je de grootste kans hebt op positieve beoordelingen. Het eerste cruciale moment is uiteraard direct na de afronding van een verkoop. Op dat moment is jouw klant doorgaans opgetogen en tevreden met het behaalde resultaat. Dit is het perfecte moment om een verzoek voor een beoordeling te doen.

Dit geldt eveneens na een succesvolle huur- of aankoopervaring. Omdat het telefoonnummer van deze klanten vaak al bekend is stuur je gemakkelijk een review verzoek naar zijn of haar telefoon na je geleverde dienst.

Dit geldt ook na een succesvolle klantenservice-interactie of wanneer een probleem naar tevredenheid is opgelost. Omdat je vaak al het e-mailadres of telefoonnummer van de klant hebt, kun je eenvoudig een verzoek voor een review sturen na een positieve ervaring.

Widgets

Reviews in de spotlight: Maak indruk als makelaar

Een tevreden en trotse klant wil je niet alleen horen, maar ook zien. Daarom hebben we een geavanceerde widget module ontwikkeld binnen ons beoordelingssysteem. Maak een carrousel of feed van jouw beste beoordelingen en plaats ze eenvoudig op jouw website.

Bovendien kun je de beste beoordelingen delen via Instagram en Facebook met aanpasbare sjablonen. Plan het plaatsen van beoordelingen op sociale media en creëer zo jouw eigen marketingstrategie op basis van beoordelingen.