Vertrouwen op het menu

Smakelijke woorden van tevreden gasten zijn van onschatbare waarde. Ze vertellen het verhaal van culinaire expertise en gastvrijheid.

  1. Home
  2. Voor wie
  3. Restaurants
De wereld van reviews

Een sterke online reputatie

Ontdek de kracht van Revuw voor het versterken van de online reputatie van jouw eetgelegenheid. Met ons uitgebreide platform voor reputatiebeheer kun je gemakkelijk waardevolle feedback verzamelen en een gestage stroom van positieve beoordelingen genereren.

Vang de perfecte smaakervaring in een review

In de culinaire wereld zijn er specifieke momenten waarop je de grootste kans hebt op een positieve review. Het meest geschikte moment is natuurlijk wanneer je de rekening aan je gasten presenteert. Op dat moment hebben ze de smaak van je gerechten nog vers in hun geheugen. Het is dé gelegenheid om een verzoek voor een review te doen. 

Daarnaast is ook het moment van het afscheid nemen een ideaal moment om feedback te vragen. We bieden speciale reviewverzoek-kaarten die je op beide momenten aan je gasten kunt overhandigen.

Laat je restaurant schitteren met lovende gastrecensies

Laat blije en tevreden gasten niet alleen hun ervaringen delen, maar ook laten zien. Daarom hebben wij een innovatieve widget module ontwikkeld als onderdeel van ons beoordelingssysteem. Bouw een opvallende carrousel of nieuwsfeed van jouw beste recensies en plaats ze eenvoudig op jouw website.

Daarnaast kun je de meest lovende beoordelingen delen via Instagram en Facebook met aanpasbare sjablonen. Plan het delen van recensies op sociale media en creëer zo jouw eigen unieke marketingstrategie op basis van de ervaringen van jouw gasten.