Geautomatiseerde review software voor je bedrijf

Verzoek, verzamel en toon echte, geverifieerde reviews van je klanten om verkoop te stimuleren en een sterke online reputatie op te bouwen

  1. Home
  2. Review management software
Review platform

Ontvang meer reviews en zie je omzet groeien

Reviews spelen een belangrijke rol bij aankoopbeslissingen en bieden klanten de geruststelling die ze nodig hebben om voor jouw te kiezen. Hoe meer reviews je hebt, hoe meer vertrouwen klanten in je bedrijf zullen hebben, en des te gemakkelijker zal het zijn om je inspanningen en verkoop op te schalen.
 
Maak optimaal gebruik van je systemen en verbeter de klantervaring met onze review software. Integreer het vandaag nog met je klanten systeem, website of webshop en begin waardevolle feedback van je klanten te verzamelen.

Krijg waardevolle feedback

Meer reviews krijgen kan je helpen om veelvoorkomende problemen van je klanten te identificeren. Stroomlijn het review proces en maak het je klanten gemakkelijk om feedback achter te laten. Met onze review software kun je snel en eenvoudig waardevolle inzichten van je klanten verzamelen en deze gebruiken om je producten en diensten te verbeteren.

Val op tussen de concurrentie

Het belang van sociale bewijskracht en door gebruikers gegenereerde inhoud op je website kan niet genoeg benadrukt worden. Laat klanten precies zien waarom ze voor jouw bedrijf zouden moeten kiezen in plaats van voor de concurrentie. Krijg direct een gemiddelde sterren reviews van de belangrijkste reviewsites om klanten te laten zien hoe jouw bedrijf zich verhoudt tot je concurrenten.

Unified platform

Neem de controle terug

Onze handige reviewgeneratiesoftware geeft je snel toegang tot alle reviews van je bedrijf op de populairste sites, waaronder Google, Trustpilot & Tripadvisor. Wat nog belangrijker is, je kunt kiezen op welke sites je klanten hun reviews delen, zodat je de volledige controle behoudt.

Bouw moeiteloos
loyaliteit op

Klantloyaliteit gaat verder dan ervoor zorgen dat een klant tevreden is met de diensten of producten van je bedrijf. Het uiteindelijke doel is om een klant om te vormen tot een merkambassadeur. Klanten die bereid zijn reviews achter te laten, blijven waarschijnlijk langer trouw aan je merk, wat helpt om de omzet te verhogen en je ROI te verbeteren.

Verbeter je ranking
op zoekmachine

Beoordelingen over je producten en diensten spelen een belangrijke rol in SEO. Het verzamelen en tonen van beoordelingen geeft aan Google aan dat mensen geïnteresseerd zijn in je merk en bereid zijn erin te investeren. Wanneer de sterbeoordelingen consistent hoog zijn, zullen zoekmachines je ranking verbeteren, wat leidt tot meer verkeer naar je website.

Start met het ontvangen van meer reviews

Verbeter direct je
online reputatie!