Versterk je reputatie: Het belang van positieve feedback voor tandartspraktijken

In de dynamische wereld van de tandheelkunde is het belangrijk om een voorsprong te hebben. Gelukkig heb jij een waardevol hulpmiddel tot je beschikking: vertrouwen. Vertrouwen is van onschatbare waarde in jouw vakgebied, aangezien patiënten zorgvuldig overwegen aan wie ze hun mondgezondheid toevertrouwen. Positieve beoordelingen spelen een cruciale rol bij het opbouwen en versterken van dat vertrouwen.

Versterk het vertrouwen met enthousiaste reviews

Ontdek de impact van ReviewBoost voor het opbouwen van een solide online reputatie voor jouw tandartspraktijk. Met ons geavanceerde beoordelingsplatform kun je moeiteloos waardevolle feedback verzamelen en een constante stroom van positieve beoordelingen genereren.

 

Dit vergroot niet alleen het vertrouwen van potentiële patiënten, maar verbetert ook de zichtbaarheid en positie van jouw tandartspraktijk op belangrijke beoordelingswebsites zoals Google Reviews en Zorgkaart Nederland. Door te investeren in een positieve online reputatie vergroot je de kans dat patiënten voor jouw tandartspraktijk kiezen en creëer je een voorsprong ten opzichte van andere praktijken.

Naadloze integratie

Verbind Revuw moeiteloos met Google en meer dan 20 andere beoordelingssites voor eenvoudig beheer.

Multi-channel aanpak

Verzamel beoordelingen via e-e-mail, sms, whatsapp en drukwerk met je bedrijfslogo en voorzien van je persoonlijke QR-Code

Bescherming tegen
negatieve reviews

Houdt negatieve reviews privé en maak positieve reviews openbaar, zodat je volledige controle hebt over je online reputatie.

Aangepaste review bestemmingspagina

Verwijs klanten gemakkelijk door voor het achterlaten van een beoordeling via een QR-code of link en laat ze zelf hun favoriete platform kiezen.

Het perfecte tijdstip om feedback te vragen

Binnen de tandheelkundige sector zijn er specifieke momenten waarop je de beste kans hebt op een positieve beoordeling. Het eerste moment is uiteraard na een succesvolle behandeling. Op dat moment is de patiënt tevreden met het behaalde resultaat en is het ideaal om om feedback te vragen.

 

 

Hetzelfde geldt na een periodiek mondonderzoek of tandheelkundige ingreep. Omdat het telefoonnummer van patiënten vaak al bekend is stuur je gemakkelijk een review verzoek naar zijn of haar telefoon na de behandeling.

Maak indruk met positieve feedback van tevreden klanten

Een blije en trotse klant wil je niet alleen laten horen, maar ook laten zien. Daarom hebben we een innovatieve widgetmodule ontwikkeld als onderdeel van ons beoordelingssysteem. Creëer een carrousel of feed met jouw beste klantbeoordelingen en plaats ze moeiteloos op jouw website.


Daarnaast kun je de beste reviews delen via Instagram en Facebook met behulp van aanpasbare sjablonen. Plan het delen van beoordelingen op sociale media en creëer zo jouw eigen marketingstrategie op basis van klantfeedback.