Betrouwbaarheid voor
Online Succes

In e-commerce is concurrentie onvermijdelijk, maar vertrouwen is jouw troef. Positieve reviews bouwen dat vertrouwen op.

  1. Home
  2. Voor wie
  3. Webshops
De wereld van reviews

Bouw aan vertrouwen

Vertrouw op je reputatie. Lovende woorden van tevreden klanten zijn van onschatbare waarde. Ze vertellen het verhaal van professionaliteit en klanttevredenheid. Met elke positieve beoordeling versterk je je geloofwaardigheid en vergroot je de kans dat potentiële klanten voor jouw webshop kiezen.

Timing

Het perfecte moment om reviews te vragen

Binnen de e-commerce zijn er specifieke momenten waarop je de grootste kans hebt op positieve beoordelingen. Het eerste belangrijke moment is direct na de ontvangst van een bestelling. Op dat moment is de klant meestal blij met de aankoop, wat het een perfect moment maakt om om een beoordeling te vragen.

 

Dit geldt ook na een succesvolle klantenservice-interactie of wanneer een probleem naar tevredenheid is opgelost. Omdat je vaak al het e-mailadres of telefoonnummer van de klant hebt, kun je eenvoudig een verzoek voor een review sturen na een positieve ervaring.

Widgets

Reviews in de spotlight: Maak indruk als webshop

Een tevreden en trotse klant wil je niet alleen horen, maar ook zien. Daarom hebben we een geavanceerde widgetmodule ontwikkeld binnen ons beoordelingssysteem. Hiermee kun je een carrousel of feed van je beste beoordelingen maken en eenvoudig op je website plaatsen.

 

Daarnaast kun je je beste beoordelingen delen op Instagram en Facebook met aanpasbare sjablonen. Plan het plaatsen van beoordelingen op sociale media en creëer zo je eigen marketingstrategie op basis van klantbeoordelingen.